Huurvoorwaarden van Bemij-Entrada

Elke huurder huurt een kantoorruimte voor een periode van minimaal één jaar. Daarna gaat de huurovereenkomst over in een overeenkomst voor uiterlijk 4 jaar. Na totaal 5 jaar eindigt de huurovereenkomst automatisch. Verhuurder en huurder kunnen vervolgens in onderling overleg een nieuwe overeenkomst aangaan.

Huurder heeft de mogelijkheid om na de 1e huurperiode van minimaal één jaar de huurovereenkomst te beëindigen met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden.

Gedurende de resterende huurperiode kan de overeenkomst telkens per 3 maanden worden opgezegd zodoende behoud de huurder een flexibele huurovereenkomst.

De huurprijs is afhankelijk van de grootte van de kantoorunits. De huur is opgebouwd uit de kale huursom, servicekosten en omzetbelasting. Daarnaast is de huurder nog kosten verschuldigd indien er additionele diensten worden afgenomen.

Zodra de huurder een kopie van inschrijving in het handelsregister heeft overhandigd, de waarborgsom ter grootte van 2 bruto maandhuur verplichtingen aan verhuurder heeft voldaan en de huurovereenkomst heeft ondertekend, ontvangt hij/zij de sleutels van de kantoorunit.

Wat onze klanten zeggen

Meer weten?

Wilt U meer weten over de vestigingsmogelijkheden binnen het kantoorverzamelgebouw Bemij-Entrada? Neem dan contact op met Soro Bedrijfsmakelaardij bv - Landelijke gebouwenbeheerders!

Ga naar Contact